2014. január 22., szerda

Carry on

Elnézést, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem annak ellenére, hogy már vége a vizsgaidőszakomnak egy hete. De tudjátok, hogy megy ez...
Én már csütörtökön haza akartam jönni, de visszatartottak, hogy ugyan már koccintsak velük egyet, úgyhogy maradtam, mert ilyen szörnyen könnyen meggyőzhető vagyok. Úgyhogy pénteken d.u. érkeztem a  fővárosba, azóta pihenek. A szombat-vasárnap tényleg a semmittevésről szólt, még anyának se igazán tudtam segíteni a konyhában, mert csütörtökön volt egy kis nézeteltérésem a betonnal, amikor elestem biciklivel. Kiharapott a kezemből két darabot, szóval nem nagyon tudtam mozgatni. (Elég mókás szituáció, mikor a tanárnak vérző kézzel adod át az indexedet, hogy legyen szíves már aláírni.)

Aztán hétfőn már kezdődött az "aktív pihenés". Kedden már össze is jött az ex-csoporttársammal az első találkozó, ma pedig nagy barátnős találka volt. Mindannyian ott voltunk :):) és kicsit meglátogattuk a volt giminket. Amikor a Corvinusra jártam, érthető okokból hihetetlenül hiányzott a gimi, így elég sokszor visszatértem. Aztán mióta Sopronba járok, mivel élvezem, nem igazán kívánkoztam vissza, de nem is olyan régen volt egy nagyobb volt-osztályos visszalátogatás, ami nagyon jól sikerült. Viszont most, mikor a lányokkal mentünk már jócskán éreztem, hogy nem odavalók vagyunk. Tényleg úgy érzem, hogy talán most voltam utoljára, vagy legalábbis jó sok ideig nem megyek vissza. Nem csak azért mert már sokszor voltam, hanem már tényleg érzem mindenkin, a tanárokon főleg, hogy már nem tartozunk oda. Vége. Igen, lehet, hogy nekem kicsit sokáig tartott ez a felismerés, de nézzétek ezt el nekem :)!
A következő napokat is remélem ilyen aktív pihenéssel töltöm majd, lesz majd még egy nagy szülinapozás, ugyanis eléggé el vagyunk maradva velük, na de majd most!

Sok-sok ötlet van a fejemben a következő bejegyzéseket tekintve és mind új fajta, szóval már alig várom, hogy megcsinálhassam őket! Bocsánat, hogy most csak egy ilyen helyzetjelentéses poszttal jöttem, de a végére tartogatok valamit még :)!

Ez is teljesen új, vagyis még sose csináltam lejátszási listát nektek. Nem mintha olyan nagy dolog lenne, csak egyszerűen még nem történt meg soha. A lista nagyon (nagyon) vegyes. Vannak benne új számok, olyanok, amiket biztos már mindenki agyon hallgatott, amiket mindenki szeret meg, amit csak én hallgatok a világon. Ez a lista csak egy egyszerű összegyűjtése azoknak a számoknak, amiket mostanság hallgatok (ahogy azt az elmés cím is mutatja). Mivel ilyen vegyes, talán mindenki talál valamit, ami tetszik neki :)!
Jó szórakozást!



1. The Tudors OST - Historic love --> lehet, hogy csak azoknak élvezetes, akik nézték a sorozatot, de szerintem anélkül is nagyon jó,
2. Ed Sheeran - I see fire --> azt hiszem nem meglepő, azóta se tudtam abbahagyni,
3. Coeur de pirate - You know I'm no good --> egy Amy Winehouse feldolgozás, szerintem nagyon jól sikerült,
4. Ingrid Michaelson - You and I --> nagyon fülbemászóóóó, a vége pedig szinte katartikus ;),
5. Anthony Hamilton & Elayna Boynton - Freedom --> Great!
6. Imagine Dragons - Demons --> letöltöttem a teljes albumukat és állandóan az megy, de ez az egyik kedvenc,
7. Imagine Dragons - Bleeding out --> ez pedig a másik kedvenc,
8. OneRepublic - Burning bridges --> oké, a Native c. albumuk majdnem tökéletes, szóval nincs mit hozzáfűzni,
9. OneRepublic - Preacher
10. OneRepublic - Something I need
11. OneRepublic - I lived --> imádom a dalszöveget,
12. Parov Stelar - Booty swing --> azon felül, hogy király ez a szám, az a tánc a "klipben" valami eszméletlen, órákig tudnám nézni (egyébként a férfi személyesen Fred Astaire), 
13. The Glitch Mob - We can make the world stop --> yes, we can!
14. FUN - Carry on --> régebben nem szerettem ezt a számot, most meg imádom.

:)
Lizy

2 megjegyzés:

  1. Jó volt újra találkozni három (ha nem több) hónap után.. :) És hát persze üdv itt.. :)
    Amúgy imádom az instrumentális zenéket, főleg az olyasféléket, mint a Tudorokból való, meg hát nem is beszélve a Demons-ról, amit nekem egyik ismerősöm sem ismer.. :( :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is üdv itt :)!
      Én is nagyon szeretem őket. Éljenek a filmzenék (ez esetben sorozat-zenék ;) !

      Törlés