2014. július 8., kedd

Bloggerinaterjú IV. / Niki

Nem húzom tovább az időt, jöjjön az interjú második része. Jó szórakozást :)!

Niki
Books and blouses
Part II.

11. Átlagos kérdés, de meg kell tudnom: milyen szupererőt választanál?
Mivel nagyon szeretek utazni, ezért biztosan a teleportálást választanám. Egyik nap Londonban lennék, aztán átugranék Japánba, utána jöhet New York, a Karib-szigetek és így tovább…

12. Tudom, hogy fura vagyok, de számomra mindig érdekesek a kiskori sebekről, sérülésekről szóló történetek. Tudnál mondani egy ilyet?
Két gyerekkori sérülésem van, az egyik a térdemen. Több alkalommal is sikerült akkorát esnem, hogy felhorzsoljam a térdemen a bőrt, és egy kisebb seb még mindig őrzi ezek emlékét.
A másik pedig egy pici heg a jobb csuklómon. Nevelőapukám szüleinek volt egy rottweilerük, de én sosem voltam efféle kutyákhoz szokva (nagymamámnak cicája volt, nagypapámnak pedig egy nagyon gyerekszerető idős kutyusa) így hat évesen nem igen tudtam a betartandó szabályokról. Szóval egyszer én adhattam neki enni, és szerettem volna megsimogatni miközben eszik – nagy hiba volt, ugyanis ezt nem szabad, és belekapott a kezembe. Azóta nem szívesen megyek nagyobb kutyák közelébe, de azt hiszem a sors iróniája, hogy karácsonyra az öcsém egy rottweiler kutyust kapott, szóval kénytelen voltam megbarátkozni vele.

13. Guilty pleasure?
Social media. Sajnos órákat el tudok tölteni a Facebook, a Twitter az Instagram, a Tumblr és a Pinterest böngészésével. Igyekszem visszavenni ebből, mert hatalmas időpocsékolásnak tartom, de… néha nem megy.

14. Mi az a foglalkozás, ami bár tudod, hogy nem lehetsz, mindig is vonzott?Világhírű énekesnő. Anyukám mondta, hogy szerinte mindenem megvan hozzá, csak sajnos hangom nincsen… :D
Grafikus is szívesen lennék, de sajnos rajzolni sem tudok. (*irigykedik Lizyre*)

15. Mivel köztudottan „múlt-szerelmes” vagyok, meg kell kérdeznem: melyik korban és hol élnél a legszívesebben?
Talán az 1980-as évek Amerikájában. Vagy esetleg a Jane Austen korabeli Angliában, de csak akkor, ha nekem akadna ott egy Mr Darcy.


16. Mi volt az utolsó dolog, ami bár apróság volt mégis nagyon örültél neki?
A barátom sokszor lep meg apróságokkal, legutóbb a kedvenc csokis perecemmel jött haza.

17. Van olyan könyvkarakter, akivel teljesen azonosulni tudtál, akinél úgy érezted, hogy hasonlítotok egymásra?
Nagyon sok ilyen van, igazából a legtöbb könyvben általában sikerül egy-egy olyan szereplőt felfedeznem, akivel többé-kevésbé hasonlítunk egymásra.

18. Melyik az a tulajdonságod, amit legjobban szeretsz magadban?
Hogy sokat mosolygok és nevetek, és igyekszem másokat is jó kedvre deríteni.

19. Amikor firkálsz a füzet szélére óra közben vagy bármikor máskor, mik születnek általában?
Nem szeretek a füzetem szélére firkálni, de sokszor megesik, hogy a mellettem ülő barátnőm odafirkant egy szivecskét nekem, de ilyet én is szoktam másoknak. Ha firkálni van kedvem, akkor nagyban csinálom, és egy külön lapra kezdek rajzolgatni. Legutóbb egy előadáson a mellettem ülő barátnőmnek lerajzoltam az egyik akkor olvasott könyv főszereplőjét, egy másik alkalommal egy másik barátnőmről csináltam posztmodern portrét (mert épp azt vettük).

20. Mire vagy a legbüszkébb eddigi életed során?
Talán arra, hogy ugyan fizetősön kezdtem az egyetemet, de végül második év elején átvettek államira a tanulmányi teljesítményem alapján.

Íme, véget ért a sorozat második interjúja is. Még egyszer szeretném nagyon-nagyon megköszönni Nikinek, hogy ( van nekünk ) válaszolt a kérdéseimre, még úgy is, ha a vizsgaidőszak kellős közepén zúdítottam rá őket. Én nagyon élveztem, hogy többet tudhattam meg róla, remélem Ti is élvezettel olvastátok :)!
Ezzel még nem ért véget a sorozat, egy személyt már megnyúztam a kérdéseimmel, őt még biztosan láthatjátok, további bloggerinák még kérdésesek. Először is jó lenne tudni, hogy titeket érdekelnének e még ilyen irományok? Tetszik e a sorozat?
Mindenesetre nemsokára jövök más fajta bejegyzésekkel is, júliusban még itthon vagyok, úgyhogy szeretném kihasználni, hogy többet tudjak írni Nektek.

További szép napot Mindenkinek!
Lizy

4 megjegyzés:

  1. Jaj hát ez nagyon izgi volt, szuper volt olvasni! Csinálj még, csinálj még interjúkat!

    (És állítsd be, ha lehet, ha kérhetlek, hogy lehessen url-címmel és névvel kommentelni! :D)

    Florae // la-petite-mort.gp

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen :)! Úgy örülök, hogy tetszett és tervezek még csinálni, remélem összejön.
    Beállítottam, vagyis remélem, hogy beállítottam :D. Köszönöm egyébként, hogy szóltál, mert ezeket a beállításokat eddig még sose néztem meg.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszett :) Főleg az a válasz, hogy "Anyukám mondta, hogy szerinte mindenem megvan hozzá, csak sajnos hangom nincsen… :D" A kérdések is nagyon jók szerintem, nagyon érdekes, hogy a gyerekkori sérülésekről kérdeztél, ez olyan mókás téma, pedig morbidnak tűnik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó! Nagyon örülök, hogy tetszett :)! Igen, szerintem is mindig izgalmasak az erről szóló történetek :D

      Törlés