2014. július 14., hétfő

Kedvencek

Annyiszor akartam már írni ilyen bejegyzést, de mindig kudarcot vallottam vele, mert nem ment nekem ez a havi rendszerezés. Bár tisztában vagyok vele, hogy senki nem veszi ezt szigorúan, de amikor össze kellett volna írnom, hogy ebben a hónapban mit kedveltem, egyszerűen nem ment. Szóval úgy döntöttem, hogy ha egyszerűen úgy érzem, hogy most van mit megosztanom kedvencek terén, akkor megosztom mindenféle kötöttség nélkül ( jajj istenem, hogy erre ennyit kellett várni, szörnyű vagyok ).

Pont tökéletes időpontban kezdem el a kedvenceket, ugyanis most kettő elég nagy rajongásomat tudom megmutatni Nektek. Íme:


Nem is lehet vitás, hogy mi legyen az első. Mumford and sons, hölgyeim és uraim! Lehet, hogy egy kicsit le vagyok maradva vagy nem is tudom, de én kb. 1 hónapja ismertem meg őket. Az egyik csoporttársam ismertette meg velem teljesen véletlenül, mert miközben beszélgettem vele, a szobájukban a Lover of the light ment a háttérben. Rákérdeztem, rákerestem and that was it. Love at first sight hearing. Be kell valljam, hogy én még egész eddigi életem során nem tudtam olyan együttest vagy énekest/énekesnőt mondani, akinek végighallgatom az albumát és minden egyes számot szeretek rajta. Hát most ez megtörtént. Nekem itt és most, ebben az életszituációban erre a zenére van szükségem és nagyon örülök, hogy rátaláltam.


I am SHERLOCKED. Nem tagadom, nem is tudnám, engem is elkapott. Az első 2 rész után még nem voltam ilyen lelkes, jó volt, jó volt, de azért annyira nem. Na de ami az utána jövő részekben jött! Teljesen bevonzott a sorozat, egész nap alig vártam, hogy megnézzem este (nálam este van a sorozat nézés ideje) a következő részt. Igazából nem kellene, hogy meglepő legyen, mert imádom a zseni karaktereket és ha még hozzá jön egy ilyen hűvös, zord természet is, hát elvesztem. Azt hiszem azt sem tudom tagadni, hogy kicsit oda meg vissza vagyok Sherlock karakteréért, amit lehet, hogy ciki bevallani, de ha a saját blogomon nem mondhatom el a káros szenvedélyeimet, akkor hol? Na ugye. De persze nem csak miatta jó a sorozat. Az egész történet iszonyatosan ki van találva, a Sherlock-Watson kapcsolat nagyon működik, a párbeszédek csak úgy pattognak és Mycroft király! Meg persze a többiek is. Én mindenkinek csak ajánlani tudom és mindenképp szóljatok ha közöttetek megbújik egy velem hasonszőrű egyén :)!

you must be Windows 95 because you’ve got me feeling so unstable. | Niotillfem
Pfff......
Aztán, újra elkapott a kék-haj-láz. Továbbra is lenyűgözve nézem a weheartit-en a szebbnél szebb képeket, és irigylem a lányokat, akik be merik festeni gyönyörűséges pasztellkék színűre a hajukat. Egyébként én is tervezem... persze-persze nem úgy, hanem csak hajkrétával, de akkor bizám az egészet. Viszont még egy ennél is nagyobb tervem van a hajammal, ami lehet, hogy igen hamar megvalósul, de erről majd később :).

Az az igazság, hogy most ennyi jut eszembe. Igazából, amit mindenképp meg akartam osztani Veletek, az az első kettő volt, de ha még eszembe jut valami vagy jönnek új kedvencek, mostantól már nem habozok írni róla.
Ha bármilyen megjegyzésetek vagy gondolatotok van ezekkel kapcsolatban, írjátok meg kommentben, én nagyon örülnék neki :)!

További szép napot mindenkinek!

Lizy

9 megjegyzés:

  1. szia Lizy! véégre sikerült megnyitnom a blogom, ahová téged is kitettelek azok az emberek közé akiket szívesen olvasok. gondoltam szólok neked, remélem örülsz neki :)

    üdv, Jade (mornins-with-jade.gp)

    VálaszTörlés
  2. Válaszok
    1. Kedves Jade! Köszönöm szépen a kitüntetést, nagyon örülök neki, remélem továbbra is szívesen olvasol majd :)!

      Törlés
  3. Én is nagyon irigy vagyok azokra akik bátran merik változtatni a hajszínűket. A kék nekem is annyira nagyon tetszik, legyen szó a nagyon világos pasztellről, vagy a kicsit élénkebbről, de én nem merném befestetni... Az még egy dolog, hogy félek, hogyan állna, hiszen visszafestetni lehet, most még nyáron ha akarom akkor is nem is kell kilépnem az utcára az esetlegesn borzalas hajammal, de akkor meg attól félnék, hogy roncsolja nagyon a hajam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, örök dilemma. Nem tudom, hogy ez befolyásol e, de igazából kék úgyse maradna sokáig a hajad, mert ilyen színű hajfestékből csak olyat lehet venni, ami egy idő után kikopik (max 10 mosás), úgyhogy a színeket nyugodtan változtathatnád ha esetleg a kék nem áll jól, csak hát ugye ahhoz le kell szívatni a hajadat szőkére (kivéve ha már nem vagy most szőke), de hát igen, ott nincs mit tagadni, az roncsolja a hajad.
      Viszont ha szeretnéd kipróbálni én mindenképp ajánlom a hajkrétákat, kipróbálod és ha nem tetszik azonnal kimoshatod, viszont nagyon nagy buli ha mégis tetszik :)!

      Törlés
  4. olyan jó lenne, ha természetes szőke lenne a hajam, mert akkor mindig festenék bele mindenféle színű csíkokat... vagy akár pasztellkékre színezném, nekem is nagyon tetszenek ezek a frizurák. de sajnos barna hajam van, és elég sokáig festegettem anno feketére/más barna árnyalatra, és a lenövesztéssel való szenvedés egy jó időre elég volt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár nem szeretnék szőke hajat, de ilyen szempontból valóban tök jó lenne, kipróbálhatnék mindenféle színt, amihez most túl gyáva vagyok.
      De sebaj, megteszi majd a hajkréta is :), te nem akarod kipróbálni?

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így reagál :D

      Törlés