2014. március 9., vasárnap

Helyzetjelentés márciusban februárrólOooouuuu... élek még. Tényleg! Ezt a tényt a körülöttem ülők 98%-a is megerősítette. 
Hogy miért nem írtam? Hisz lélegzem és a két kezem is megvan még. Nem igazán tudok jó indokot kitalálni, az a helyzet, hogy leginkább csak további helyzetjelentéseket tudtam volna írni, azt pedig nem akartam, mert gondoltam unjátok.
De most mégis azt fogok írni. Háhá. Mégpedig azért mert ennyire kibaszottul érdekes az életem! Nem-nem. Csak az a helyzet, hogy mostanság nincs nagyon időm semmi mással foglalkozni mint a sulival és a körülötte lévő eseményekkel. Nem olvasok, nem nézek filmeket, nem megyek el vásárolni, még wishlist-em sincsen. Szóval nem nagyon tudok ehhez kapcsolódó "csajos" bejegyzéseket írni. Persze ezenkívül rengeteg téma van még és most ki is találtam egyet, szóval ne aggódjatok, hamarosan más fajta is lesz.
Most megpróbálok írni egy Februárhoz kötődő eseményes bejegyzést.Szóval kezdem talán azzal, hogy nagyban tevékenykedünk az AMI és Sopron életét felélénkítő eseményeken. A suliban van egy olyan "szervezetünk", hogy Workshopron, ami az AMIs diákokat foglalja magában. Különböző eseményeket, kiállításokat, bulikat szervezünk. Talán kicsit olyan munkát végzünk, mint a HÖK csak kisebb, személyesebb körben, külön az AMIsoknak.
Tavaszra nagyon sok minden meg lett beszélve és a legutóbbi gyűlésen elég sokra jelentkeztem. Ilyen pl. a Bástya-vetítés, ami keretében Sopron belvárosában tavasszal, este fogunk egy kis vetítést szervezni különböző AMIs gifekkel minden soproninak. A gif nálunk most az új őrület, itt megnézhetitek, hogy mik készültek: AMIGIF . Amiket először láthattok azok az archívumba megtalálható plasztika munkák diákoktól, utána pedig az őrültködéseink.
A másik tavaszi esemény a Párnacsata. Igen, tudom, hogy nem én találtam fel a spanyol viaszt, de nem is ez a cél. Azért jöttem elő ezzel az ötlettel, mert szeretném ha Sopron is becsatlakozna a párnacsata világnapján tartandó kiadós küzdelmekhez. Illetve úgy gondolom, hogy a suliban szívesen részt vennének egy ilyen eseményen, ezzel biztosítva egy alapbázist. Ezen kívül pedig nagyon nagy szeretettel várunk minden sopronit (ha esetleg egy soproni is olvasná eme sorokat), hiszen ez igazából nem nekünk, hanem Sopronnak szól majd. Az esemény áprilisban lesz, de ezen kívül még nem nagyon tudok több részlettel szolgálni.Aztán voltam Pécsett is. Bizony! Ha valaki nem olvas régebb óta és nem tudná, eredetileg pécsi vagyok. 13 évig Pécsen éltem, tehát az általános iskolát (is) ott jártam ki. Nagyon jó barátaim vannak onnan, de sajnos az évek és a távolság megkoptatta a barátságunkat (de költői vagy ma Lizy). Már egyszer volt egy félig sikeres osztálytalálkozó évekkel ezelőtt, de azóta hiába próbáltunk még egyet összehozni nem ment. De most sikerült megszervezni egyet, szűkebb körben. Ez a szűkebb kör 5 embert, velem együtt 6-ot jelentett. Igen, nem túl sok és annak ellenére, hogy nagyon jól éreztem magam, mérges vagyok a többiekre, mert kb. még 3-4 embernek jönnie kellett volna, akik mind pécsiek. És ha én Sopronból megoldottam akkor nekik is igazán ment volna, szinte semmi indokuk nem volt, hogy miért nem jöttek. Úgy csináltak mintha 0-24 együtt lennénk és egy találkozó igazán nem számít. Na de mindegy, legalább tudom, hogy kire lehet számítani ezentúl és egyébként is nagyon jó volt velük találkozni!

Aztán mostanság életem 80%-át a pincében, a gipszelő teremben töltöm. Új nekem/nekünk ez az egész és egyszerre 3 tárgyon kell dolgoznunk, ami nem egyszerű. Pénteken és szombaton is zárásig voltunk bent a suliban (10-ig) és ma, vasárnap is csak azért nem vagyunk bent, mert nincs nyitva az iskola. Szóval a gyönyörű napsütésből nem sok maradt nekünk. Ezért kérek mindenkit, hogy aki megteheti menjen ki! Gyönyörű idő van!! Ha csak annyi, hogy gyalogolsz egy darabot a suliból hazafelé már az is nagyon jó. Élvezzétek ki!

Azt hiszem ennyi elég lesz belőlem. Aztán ha majd legközelebb jöttök, vigyázat, mert valami értelmes szöveg is lesz az oldalon!

Mindenkinek további nagyon szép napot!

Lizy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése